Rijles

Zoek je naar rijles in Ede, bij een rijschool die je goed ondersteunt en waar je zo snel mogelijk achter het stuur kunt kruipen? Wij werken met ervaren instructeurs, die goed weten hoe ze je de verschillende vaardigheden bij kunnen brengen. Ze zorgen ervoor dat je goed om je heen kijkt, dat je plaats op de weg in orde is en de bijzondere verrichtingen geen uitdaging meer voor je vormen. Op die manier gebruiken we de rijles in Ede voor tal van vaardigheden, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan het rij-examen rijbewijs B van het CBR.

Rijles in Ede vanaf 16,5 jaar

Je kunt bij Autorijschool Prima al rijles in Ede volgen vanaf 16,5 jaar, je hoeft hier niet langer 18 jaar voor te zijn! Zodra je 16,5 jaar oud bent ben je van harte welkom voor je eerste rijles. Wij gaan met je aan de slag en zorgen ervoor dat je op je 17e al examen kunt doen. Behaal je in 1x je rijbewijs? Dan kun je vanaf dat moment onder begeleiding autorijden! Start zo snel mogelijk met je rijles in Ede, zodat je binnenkort zelf achter het stuur kunt kruipen.

Rijles volgens de instructiekaart

Volg je rijles in Ede bij Autorijschool Prima? Dan maken we gebruik van de instructiekaart, waarmee we ervoor zorgen dat we stap voor stap kunnen werken aan je vaardigheden. Heb je bepaalde onderdelen nog niet onder de knie, of ben je juist sterk in andere elementen? We zorgen ervoor dat we met je werken aan de belangrijke vaardigheden, voor een goede voorbereiding op het praktijkexamen van het CBR voor rijbewijs B. Vraag direct je eerste rijles in Ede aan, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meld u nu aan en ontvang een gratis proefles.*

 

 

Call Now Button