Ben je op zoek naar een goede Rijschool in Overvecht-Noord? Kies voor een reguliere opleiding, of haal je rijbewijs zo snel mogelijk met een versnelde rij-opleiding. Uiteraard krijg je altijd les van dezelfde instructeur, zodat jullie elkaar steeds beter leren kennen en je precies weet waar je aan toe bent.

We houden de vorderingen van je rijlessen als Rijschool in Overvecht-Noord netjes bij op een speciale instructiekaart. Op die manier is altijd goed duidelijk aan welke elementen we nog dienen te werken, om je optimaal voor te bereiden op het praktijkexamen bij het CBR.

Auto’s met automaat

Rij je graag in een automaat, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het schakelen? Als autorijschool in Overvecht-Noord bieden we je graag deze mogelijkheid, zodat je zelf bepaalt op welke manier jij je rijlessen wilt nemen. We werken aan de kennis van de auto, van de verkeersregels en natuurlijk het kijken in het verkeer zelf. Je hoeft je niet druk te maken om de koppeling of het schakelen, waardoor het rijden in een automaat je soepel af zal gaan.

Let op: houd er rekening mee dat je na je rijlessen in een automaat niet in een schakelauto mag rijden zodra je in het bezit bent van je rijbewijs.

Voordelige rijschool Overvecht-Noord

Uiteraard zijn we een voordelige rijschool in Overvecht-Noord, omdat we de kosten op een heel slimme manier laag weten te houden. We houden alles scherp in de gaten en zorgen er daarmee voor dat jouw lessen niet te duur worden. Wil je in je eigen tempo zorgen voor de ideale voorbereiding op het praktijkexamen bij het CBR? Kies voor onze voordelige rijschool in Overvecht-Noord en weet je verzekerd van uitstekende instructies die ook jou uitstekend op weg zullen helpen in een moderne en veilige lesauto.

Autorijschool Overvecht-Noord

Maak hier vrijblijvend een afspraak

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Call Now Button